13 en 14 april: 'Dit zijn wij!' – openingsfestival Museum De Voorde

Ontdek het nieuwste museum van Nederland — over jou en mij, hier en nu. Bezoek ons 'Dit zijn wij!' - openingsfestival op 13 en 14 april 2019.

Rond de eerste tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’ organiseren we een openingsfestival vol feestelijke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Lees snel verder en ontdek wat je kunt doen!

Wat is er te doen in het openingsfestival?

Stap in de tijdmachine van het ‘Dit zijn wij!’-openingsfestival en laat je haar doen als in de jaren '50 voor de ultieme selfie. Dans in een echte jaren '80 aerobicsles a la Ron Brandsteder of Penny de Jager en eet een raketijsje uit de 'space age'. Luister naar het concert ‘Klassiek ontmoet Rap’ door het Ebony Ensemble i.s.m. rapper Eren Erol Cengiz en solist Judi Haynes Smart. Bekijk het programma per dag.

Entree openingsfestival

Op 13 en 14 april zijn de tentoonstellingen ‘Dit zijn wij!’ en ‘…en wie ben jij?’ voor het eerst te bezoeken voor publiek. In plaats van € 8,50 betaal je € 2,- (of niets met je Museumkaart). Kinderen/jongeren tot 18 jaar gratis entree.

Kom langs op 13 en 14 april!

Openingstijden: zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 van 10:00-17:00 uur. Adres: Zuidwaarts 2 in Zoetermeer. Met het ov stap je voor de deur uit (o.a. Randstadrail 3 en 4). Zie ook de pagina bereikbaarheid.