Cultuuronderzoek!

Doe mee aan het Cultuuronderzoek! Wat wil jij?

Zoetermeer Cultuur: wat wil jij?

Graag willen wij je uitnodigen om deel te nemen aan hét Zoetermeerse cultuuronderzoek, georganiseerd door de culturele instellingen/organisaties van Zoetermeer. Door het invullen van deze online enquête, kan iedereen meepraten over het cultuuraanbod in de stad. Invullen duurt 6-8 minuten. Neem deel aan het onderzoek.

Maak na het invullen van de enquête kans op vrijkaarten voor een uitje in Zoetermeer, waardebonnen, gratis kinderfeestjes of een exclusieve rondleiding bij één van de Zoetermeerse culturele organisaties.

Namens alle culturele partners, ontzettend bedankt! Stadstheater Zoetermeer, Cultuurfonds Zoetermeer, Forum Zoetermeer, Bibliotheek Zoetermeer, Nationaal Videogame Museum, Floravontuur Promotie Zoetermeer en Museum De Voorde.