TICKETS

Contact en bereikbaarheid

Museum De Voorde in Zoetermeer is goed bereikbaar met de auto, de fiets en met het openbaar vervoer.

Adres:

Entree museum: Stadhuisplein 22, 2711EC Zoetermeer
Postadres: Zuidwaarts 2, 2711HA Zoetermeer 

Telefoon: 079 316 4735
E-mail: info@museumdevoorde.nl 

Route

Plan je bezoek via Google Maps

Openbaar vervoer

De Randstadrail stopt letterlijk voor onze deur op halte Stadhuis (Randstadrail 3 en 4) en bushalte Oostwaarts is op loopafstand.

Auto

Kom je met de auto naar Museum De Voorde? Je kunt gratis parkeren in een van de parkeergarages in de buurt, in een blauwe zone of betaald parkeren op het parkeerplein Markt.

Parkeergarages en blauwe zones: eerste twee uur gratis

Maak je gebruik van een navigatiesysteem, dan vind je de meest nabije garages onder deze adressen:

Voor zowel blauwe zones als parkeergarages geldt: de eerste twee uur zijn gratis, daarna is het € 1,50 voor 50 minuten, met een maximum tot € 12,- per dag.

In de blauwe zones rondom het Stadshart van Zoetermeer kun je maximaal twee uur gratis parkeren met je parkeerschijf. De blauwe zones zijn in werking op maandag t/m zaterdag van 07.00-21.30 uur en op zon- en feestdagen van 12.00-17.00 uur.

Op loopafstand bij Parking Dobbepark kun je drie uur gratis parkeren met een blauwe zone kaart. Stel je navigatie in naar Leidsewallen 49.

Parkeerplein Markt: betaald, maar op feestdagen vrij.

ma t/m zat van 09.00-18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur)

Parkeertarief : € 2,40 per uur en  € 11,10 voor een dagkaart.

GPK-parkeren

GPK-houders mogen gratis onbeperkt parkeren op de speciale gehandicaptenplaatsen en op alle betaalde parkeerplaatsen op straat. Zij mogen ook maximaal drie uur parkeren in een parkeerverbod-zone. In de blauwe zones is de parkeerduur onbeperkt. 

Fiets: let op!

Kom je met de fiets naar Museum De Voorde? Je kunt het beste via de kant van de Markt naar het museum fietsen. De Gemeente Zoetermeer probeert het winkelgebied aan de andere kant van ons museum fietsvrij te houden. Op de Markt kun je je fiets parkeren in de niet beveiligde fietsenstalling. Deze staat direct voor ons museum.

Fietsroutes Groene Hart

Zoetermeer ligt middenin het Groene Hart en is goed bereikbaar via de mooie fietsroutes door Zuid-Holland. Bijvoorbeeld vanuit Leiden, Den Haag en Rotterdam. Route-tips vind je op de website van Nederland Fietsland 

Scootmobiel/rolstoel

Kom je met een scootmobiel of rolstoel naar Museum De Voorde? Kijk dan op onze pagina Toegankelijkheid.