TICKETS

Lespakketten

Vanwege de uitbraak van het coronavirus kan Museum De Voorde niet op alle scholen lesprogramma's uitvoeren. Als alternatief bieden we lespakketten aan voor alle scholen in Zoetermeer die daar gebruik van willen maken.  

 

De museumlessen kunnen makkelijk en laagdrempelig worden uitgevoerd in de klas. De lespakketten zijn zo opgezet dat het de leerkracht weinig tot geen voorbereidingstijd kost. De lessen duren ca. 45 minuten. De lespakketten bestaan over het algemeen uit collectievoorwerpen en werkbladen. Bij de lessen voor groep 4 t/m 6 les hoort een PowerPoint presentatie waarin de museumdocent in korte filmpjes de les begeleidt, en achtergrondinformatie en eventuele opdrachten geeft ( voorbeeld ). Klik hieronder op een titel voor informatie per les.  

 

De lespakketten worden naar school gebracht en weer opgehaald. Wij vragen een kleine bijdrage van €20 voor materiaal en 'voorrijkosten'. Wil je meer dan één lespakket tegelijk laten brengen en ophalen? Dan vragen wij voor de aanvullende lespakketten een bijdrage van €10. 

 

Uiteraard dragen wij zorg voor jullie en onze veiligheid. Weten hoe? Download  hier  ons corona beleid voor educatie.