TICKETS

Vrienden van het Verbond

Museum De Voorde in hartje Zoetermeer gaat over jou en mij, hier en nu. Over verbinding maken met jezelf, je buren, de mensen in de straat, de wijk en de stad. Waarin verschil je, wat heb je met elkaar gemeen? In onze tentoonstellingen belichten we verhalen, vragen, dilemma’s, fascinaties en dromen. Tijdens onze activiteiten deel je herinneringen en meningen en leer je jezelf en anderen beter kennen. Onze thuisbasis is Zoetermeer en dat is niet voor niets. Juist hier, waar de Dorpsstraat uitgroeide tot de eerste groeikern van Nederland, is verbinding aan de orde van de dag.

Vrienden van het Verbond van De Voorde zijn ondernemers en particulieren die de verbindende kracht van Museum De Voorde een warm hart toedragen. De Vrienden van het Verbond van De Voorde maken de tentoonstellingen en verbindende activiteiten van het museum financieel mede mogelijk en zorgen dat het museum kan blijven groeien.

Het lidmaatschap van het Verbond van De Voorde creëert een bijzondere band met mede-Vrienden die dezelfde doelstelling voorstaan: verbinden voor een begripvolle samenleving voor nu en in de toekomst.

Download hier de brochure!

Alle voordelen:

Meer weten?

Bel ons: 079-3164735 of mail naar vriend@museumdevoorde.nl