TICKETS

Gelegenheden

Zakelijk verhuur

Vanwege onze verscheidenheid aan zalen, is er veel mogelijk voor zakelijke bijeenkomsten. Wij verzorgen met plezier jouw vergadering, cursus en zelfs teamuitje!

Feestelijk verhuur

Voor jouw feestelijke bijeenkomst is Museum De Voorde van alles voorzien. Van een klein kinderfeestje tot aan een bruiloft mét ceremonie.

Non-profit

Behoor je tot een non-profit organisatie? Dan wil het museum jou tegemoetkomen in de offerte. Voor jouw organisatie is er veel mogelijk op het gebied van zaalverhuur. Van kerstborrels tot korte vergaderingen. 

Exclusief 

Voor een onvergetelijk evenement biedt Museum De Voorde de optie om het gehele museum te boeken. Het ontvangstgebied met café op het Museumplein, de tentoonstellingszalen, het Open Depot en Gespreksplein staan tot je beschikking. Je gasten kijken uit over het Stadhuisplein van Zoetermeer. Desgewenst kunnen jouw gasten op zomerse dagen ook plaatsnemen op ons aangrenzende privé terras.
 
Jouw dag is op verschillende manieren uit te breiden, bekijk onze arrangementen.

Bekijk welke zaal het beste past bij jouw bijeenkomst.

Wil je boeken of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via zaalverhuur@museumdevoorde.nl of bel 079-3164735.