Coronamaatregelen in Museum De Voorde

Wij treffen voorzorgsmaatregelen om de gezondheid van bezoekers, vrijwilligers, en collega's te waarborgen. Lees hieronder de corona veiligheidsmaatregelen.

Ga niet van huis als je gezondheidsklachten hebt. Je bent weer welkom als je jij en je huisgenoten tenminste 24 uur gezondheidsklachten vrij zijn. Gezondheidsklachten: verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Dit is ook van toepassing op huisgenoten.

Het is alleen toegestaan om met meer dan één persoon naar het museum te komen indien sprake is van een gezelschap. Gezelschap: mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten.

Houd in het museum 1,5 meter afstand van bezoekers die niet horen tot het eigen gezelschap.

Betalen kan alleen met pin.

Groepsrondleidingen of -activiteiten vinden doorgang in aangepaste vorm. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie omtrent Coronavirus (COVID-19), bezoek de website van het RIVM.