Tickets

Zaalverhuur

Zoek je een vergaderlocatie, trouwlocatie of plek voor jouw borrel in het Stadshart van Zoetermeer? Een presentatie op groot scherm aan het Stadhuisplein? Museum De Voorde is te huur voor jouw evenement.

Vergaderlocatie, trouwlocatie en meer

Denk eens aan ons 'Museumplein', een auditorium voor jouw vergaderingen, lezingen, bedrijfspresentaties en workshops met een culturele inslag in Zoetermeer. En we zijn meer dan een vergaderlocatie: Ook diners, borrels en recepties met een cultureel tintje behoren tot de mogelijkheden. Eén dag per maand bestaat zelfs de mogelijkheid om het gehele museum exclusief te huren voor een groot evenement. Bovendien is ons museum de ideale trouwlocatie en plek om je jubileum te vieren in Zoetermeer.

Bereikbaarheid

Museum De Voorde is door de ligging aan het Stadhuisplein makkelijk te bereiken middels openbaar vervoer. De RandstadRail verbindt de stadscentra van Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer met verschillende rail- en busverbindingen. Een tramhalte van de RandstadRail bevindt zich zo goed als onder het museumgebouw. Voor bezoekers die met de auto komen is de naastgelegen parkeerplaats beschikbaar of diverse parkeergarages in de directe omgeving. Zie ook de pagina Bereikbaarheid.

Onderstaand vind je meer informatie over de mogelijkheden. We lichten deze graag toe in een persoonlijk gesprek. Neem daarvoor contact met ons op via zaalverhuur@museumdevoorde.nl of bel 079-3164735.

Download hier de brochure!


Wij hopen je snel in Museum De Voorde te mogen verwelkomen!