Vacature: Stagiair marketingcommunicatie

Ben jij die zelfstandige marketingcommunicatie stagiair(e)?

Museum De Voorde wil inspireren, vermaken, prikkelen, luisteren en samenbrengen. Het museum is de plek in Zoetermeer waar diversiteit wordt geduid. We houden bezoekers een spiegel voor en dagen ze uit om te reflecteren en de dialoog aan te gaan met anderen.

Museum De Voorde in Zoetermeer gaat over die verschillen en over de overeenkomsten tussen mensen. Aan de hand van activiteiten rond actuele thema’s en tentoonstellingen maakt het museum inzichtelijk dat we meer op elkaar lijken dan we denken. We leren de bezoeker de ander te herkennen, erkennen en begrijpen.

In onze nieuwe tentoonstelling STOER dagen we de bezoeker uit om verder te kijken dan het stereotype ‘macho’ gedrag als we het over stoer hebben. We laten je zien dat je op verschillende manieren stoer kunt zijn, ongeacht jouw seksualiteit, gender, geloof of (culturele) afkomst. Voor het museum zijn we per september op zoek naar een zelfstandige stagiair(e) marketingcommunicatie die de handen uit de mouwen steekt om onze boodschap en programma onder de aandacht te brengen in Zoetermeer en de Randstad regio.

Wie ben jij?

Draai jij je hand niet om voor het schrijven van een wervende vlotte tekst en het samen creëren van spot-on content? Vind je het belangrijk om ook lijnen uit te zetten voor een strategisch marketingplan voor het museummerk? En krijg je energie van het idee om ons programma wereldkundig te maken? Wil jij ons publieksprofiel onderzoeken en samenstellen? Dan ben jij ons nieuwe teamlid!

Wij bieden

Wat verder belangrijk is om te weten:

Geïnteresseerd?

Stuur zo snel mogelijk een korte motivatie en jouw CV naar hvandebunte@museumdevoorde.nl