20 juli t/m 1 september: Zomervakantie voor de hele familie in het museum

20 juli 2019 10:00t/m 1 september 2019 17:00

Op stap met de hele familie in Zoetermeer? Kijk je uit naar verkoeling, of regent het juist deze zomervakantie, bezoek dan Museum De Voorde. Kinderen vanaf 2 jaar leven zich uit met creatieve workshops, de ontdekhoek en de Kinderroute. De tentoonstelling 'Dit zijn wij!' is interessant voor de hele familie.

Beleef de activiteiten rondom 'Dit zijn wij!' - een tentoonstelling over generaties en alles wat ze delen. Ontdek waarom je opa en oma anders dansen en waarom je ouders soms maar moeilijk kunnen kiezen. Doe een retro-computerspel en ontdek wat de kredietcrisis te maken heeft met Flippo's. Wie waren de influencers van je grootouders? En waarom is er nog geen naam voor jouw generatie? In Dit zijn wij! kom je er achter.

Voor kids van 5-12 jaar:

Voor peuters en kleuters:

Voor de hele familie:

Plan je bezoek

Kom je langs deze zomervakantie? Gezellig! Plan je bezoek.

Activiteitenoverzicht