TICKETS

Vacature Vrijwilliger Balie

Ben je representatief en vind je het leuk om te zorgen dat bezoekers een fijne dag hebben?

Meld je dan aan als Vrijwilliger Balie en Café.

Nieuw museum met een energiek vrijwilligersteam

Museum De Voorde in het Stadshart van Zoetermeer is geopend sinds april 2019. Er is al een gezellig team van gemotiveerde vrijwilligers aan de slag, dat je graag verwelkomt in hun midden. 

Vrijwilligers balie winkel cafe Museum De Voorde

Verbinden 

Het museum wil mensen met elkaar verbinden. We laten zien dat we verschillen van elkaar, maar tegelijkertijd ook zoveel met elkaar delen. We dagen bezoekers uit om te reflecteren en te ervaren wie we zijn en waarom we de keuzes maken die we maken. Dat leidt tot herkenning, erkenning en meer begrip voor elkaar.  

Te zien en te doen

We hebben twee prachtige tentoonstellingszalen, een open en lichte entree met een balie, caféetje en museumwinkel. Tevens verhuren we ruimtes voor evenementen met een culturele inslag, ontvangsten, lezingen en workshops. Kinderen maken bij ons op speelse en interactieve wijze kennis met kunst, geschiedenis en verschillen en overeenkomsten tussen mensen.  

Vrijwilliger Balie en Café 

We zijn er voor iedereen. We richten ons op een breed, sociaal en cultureel divers publiek, zowel binnen als buiten Zoetermeer. De Vrijwilliger Balie en Café ontvangt onze bezoekers en zorgt dat iedereen zich welkom voelt.

Zo krijg je een basistraining gebarentaal en klantvriendelijkheidstraining. Je verkoopt toegangsbewijzen en geeft informatie over de tentoonstellingen in het museum. Ook verkoop en verpak je artikelen uit de museumwinkel en zet je koffie in het museumcafé. 

Aanmelden

Krijg jij ook positieve energie van deze werkzaamheden en ben je minimaal één keer in de week een dagdeel beschikbaar? Meld je dan aan als Vrijwilliger Balie en Café door een e-mail te sturen naar vrijwilliger@museumdevoorde.nl

Leuk om nader kennis te maken!